Alweer een weekje op Curacao - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lindsy & Marcella Griffioen & van den Broek - WaarBenJij.nu Alweer een weekje op Curacao - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lindsy & Marcella Griffioen & van den Broek - WaarBenJij.nu

Alweer een weekje op Curacao

Door: Lindsy

Blijf op de hoogte en volg Lindsy & Marcella

26 April 2009 | Nederland, Amsterdam

Ja daar ben ik weer.
Ik ben alweer een weekje op Curacao en zit alweer helemaal in het ritme. Vrijdag kwam ik natuurlijk aan na een vertraging van 6 uur, maar uiteindelijk was ik er.
Marcella had me opgehaald samen met haar moeder en toen zijn we weer naar ons huisje op de bentaweg gereden. Daar aangekomen, even wezen douchen en toen een hapje gegeten bij de tropen met Marecella, mama marcella, broer Marcella en Frank.
Daarna naar huis en ik dacht dat ik wel lekker zou slapen, maar dat was niet zo.

Zaterdag lekker met Vickie en Lenneke naar Cas abou. 'S avonds vroeg naar bed en heerlijk geslapen.

Volgende dag met Lenneke en haar vriendinnen naar Lions dive en 's avonds natuurlijk naar Wet en wild.

Maandag was het weer zo ver. Ik moest weer beginnen met stage lopen. Het duurde even een paar lessen voordat ik weer alles door had, maar toen ging alles ook weer helemaal goed.
Maandag middag ben ik even thuis gebleven.
Dinsdag ook stage gelopen en toen werd er gevraagd of ik samen met Lisanne de volgende dag een Vsbo klas les wilde geven. Wij vonden dat wel leuk, dus hebben daar mee ingestemd.
Wij de volgende dag de klas van het Vsbo les gegeven en dat ging heel erg goed. We hebben heel erg gelachen en de leerlingen deden allemaal heel goed mee.
Donderdag ben ik met Marcella en Ineke op zanzibar geweest. Lekker de hele middag op een loungebed gelegen.
Vrijdag met Vickie, Lenneke, Renate, Linda en Manon naar Cabana.
Daarna had Renate geregeld dat we op de gastenlijst stonden voor het feest van die avond in villa Maria. Sunnery James en Ryan Marciano waren de dj's voor die avond en ze maakte er 1 groot feest van. Ben weer even helemaal uit mijn dak gegaan.

Zaterdag zijn we lekker naar playa kalki geweest en daarna wezen eten bij Hemingway en toen meegedaan aan het volleybal toernooi. Erg gelachen, alleen jammer dat we niet zo goed presteerde.

Vandaag een beetje een rustige dag. Straks misschien nog even naar het strand en daarna natuurlijk wet en wild.

Ik zal ook snel weer even foto's plaatsen.

Tot snel weer.

Ps: Nooit een auto huren bij shane. Offenburger bv. Hij houd zich niet het contract.

• 26 April 2009 - 17:04

Mama:

Nou Lins, lees ik je mail,en ben je tegelijkertijd op skipe.
    Leuk hoor. Nou nog een paar weken en dan kunnen we samen met jou rondjes rijden op Curacau. Maak er een fijne tijd van en ik spreek je wel weer.

• 26 April 2009 - 18:01

Nog 1 week en 6 dagen ;)

• 26 April 2009 - 21:03

Micky:

Cool linds!, ik krijg echt steeds meer zin om ook die kant op te komen.
    Morgen ga ik bij Kilroy travels m'n ticket regelen en dan zal ik Miranda zo snel mogelijk mailen. Want dat huisje op de Bentaweg van jou lijkt mij wel wat!

Kus,

• 03 Mei 2009 - 11:58

Nog 6 dagen :D

• 06 Mei 2009 - 21:50

Nog drie nachtjes slapen :D
    We're the best, so f*ck the rest 8)